Deklaration åt ert företag

En deklaration är de uppgifter som ett företag skickar till Skatteverket en gång om året för att de ska kunna se hur mycket den slutgiltiga skatten blir för det året. Enskilda firmor deklareras på bilagor till din egen inkomstdeklaration, medan ett aktiebolag är en juridisk person som deklarerar för sig. Om ditt företag behöver hjälp med deklarationen och ni befinner er i Svedala eller Malmö finns vi på Svedala Redovisningstjänst AB till er tjänst.

Spara alla kvitton!
När du anlitar oss på SRT får du både hjälp med att redovisa företagets transaktioner samt att deklarera moms och övriga åtaganden. För att vi ska kunna redovisa och utföra din deklaration på bästa sätt så bör du spara alla dina kvitton och viktiga papper. Det är möjligt att utföra deklarationen själv men med vår deklarationstjänst sparar du tid, samtidigt som du kan vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

Deklaration för egenföretagande
​Har du tankar på att starta ett företag är det en god idé att redan från början tänka på din deklaration och bokföring. Vi kan hjälpa dig med allt du behöver veta, samt ta hand om din redovisning på ett enkelt och säkert sätt. 

Sätt att påverka deklarationen
Det är möjligt att göra val i både deklarationen och bokföringen som påverkar dina inkomster och skatter. Det kan göras genom olika avskrivningsmetoder eller värderingsmodeller för hur inventarier och lager värderas samt skrivs av. Om företaget har gått med stor vinst kan det också vara bra att tidigarelägga investeringar för att sänka skatten. Det finns även flera andra metoder som du kan få hjälp med när du vänder dig till Svedala Redovisningstjänst AB.