Bokslut

Bokslut är en sammanställning av räkenskapsårets bokföring och ligger till grund för hur mycket ditt företag skall beskattas. Av oss får du professionell bokslutshjälp vare sig din verksamhet befinner sig i Malmö med omnejd eller i Svedala, vi finns här när du behöver hjälp, året runt.

Vilken företagsform har du?
Det är företagsformen, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild näringsidkare som bestämmer hur ett företag skall avsluta den löpande bokföringen. 
Om du regelbundet under året tar fram periodiseringar, eller periodrapporter, slipper du otrevliga överraskningar eftersom du redan vet ungefär vad resultatet kommer att vara. Andra förberedelser som behöver göras är att inventera varulagret samt fakturera kunder och betala skulder.

Bokslut är vårt kompetensområde
​Att upprätta ett bokslut innebär en sammanställning av verksamhetsårets affärstransaktioner i två olika dokument, resultaträkning och balansräkning. När det gäller bokföring utförs ditt företags bokslut korrekt och enligt gällande lagar och föreskrifter. När det kommer till bokslut får du alltid som kund personlig och professionell hjälp.

Om du behöver hjälp med att göra bokslut är du varmt välkommen att vända dig till oss på Svedala Redovisningstjänst AB. Vi brinner för bra ekonomi och gör vårt allra bästa för att hjälpa dig att nå, utveckla och förbättra dina ekonomiska mål. Låt oss sköta siffrorna och ekonomin för det är just det vi är bäst på.

Kontakta oss redan idag!